Христинівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості інформує

  • 158

Фото без опису

Діяльність органу пробації та служби зайнятості спрямована на сприяння працевлаштуванню та соціальну підтримку засуджених осіб, що є суттєвим кроком для повернення людей до трудового життя і попередження нових правопорушень.

Для покращення соціальної та виховної роботи, протягом останніх років, Христинівська районна філія обласного центру зайнятості плідно співпрацює з Христинівським районним сектором філії ДУ «Центр пробації» в Черкаській області.

4 березня поточного року відбулася робоча зустріч директора Христинівської  районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Василя Ковальського, заступника директора – начальника відділу надання соціальних послуг Лілії Царук, начальника Христинівського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Черкаській області Максима Галкіна та спеціаліста Уманського місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги Олени Лещенко.

Обговорено питання подальшої співпраці в напрямках інформування та консультування із загальних питань зайнятості та сприяння працевлаштуванню осіб, які відбувають покарання умовно.