Відбулося засідання ради Христинівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України

  • 616

Фото без опису

Здавна працівники об’єднувались у професійні спілки, щоб заявити та відстояти свої трудові, соціальні, економічні права та інтереси і захистити себе в державних, господарчих, громадських органах та організаціях.

26 лютого 2021 року в залі засідань Христинівської міської ради відбулося чергове засідання ради Христинівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Участь в роботі засідання взяли заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Бричук, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Маргарита Білецька, головний спеціаліст Христинівського відділу управління праці та соціального захисту населення Уманської райдержадміністрації Тетяна Когут та головний спеціаліст Жашківського відділення управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України в Черкаській області Людмила Сидун.

Фото без опису

У форматі конструктивного діалогу, заступник міського голови Олег Бричук окреслив перспективи розвитку освітньої галузі громади та ознайомив присутніх з оновленням програми «Обдарованість» і основними заходами для  жителів громади, які заплановані на 2021 рік, в разі зняття карантинних обмежень.

На проблемі нашого регіону – низькій народжуваності, загострила увагу начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Маргарита Білецька, підкресливши, що докладе всіх зусиль аби зберегти існуючу мережу навчальних закладів. Також Маргарита Володимирівна закликала до прийняття активної участі в конкурсах на отримання грантів з метою розвитку та створення іміджу навчальних закладів громади.

Фото без опису