Христинівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості інформує

  • 162

Фото без опису

Христинівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості вже багато років співпрацює з Христинівським районним відділом Державної виконавчої служби.

23 лютого 2021 року в рамках соціального партнерства та підписаного Меморандуму про співробітництво, відбулася робоча зустріч директора районної служби зайнятості Василя Ковальського, заступника директора – начальника відділу Лілії Царук та начальника районного відділу Державної виконавчої служби Сергія Сидорчука.

Метою співпраці є консолідація зусиль сторін щодо забезпечення реалізації державної політики з питань контролю за додержанням законодавства про працю, захисту трудових прав громадян, сприянню зайнятості боржників з виплати аліментів, а також осіб, які мають майнові зобов’язання за рішеннями суду, інших органів та стосовно яких відкрито виконавче провадження в органах державної виконавчої служби.

Керуючись основними принципами ефективної взаємодії влади, бізнесу та громадськості, усвідомлюючи необхідність спільних дій, спрямованих на створення партнерських відносин, керівники окреслили важливі кроки щодо подальшої співпраці.