Організація міні-ярмарок вакансій

  • 184

Фото без опису

16 лютого 2021 року в приміщенні Христинівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій під замовлення ТОВ АТБ «Маркет» для укомплектування наявних вакансій продавець-консультант, пекар, вантажник, охоронник, товарознавець, адміністратор залу, прибиральник виробничих приміщень.

 

Захід відвідали 43 безробітних, які перебувають на обліку в районній службі зайнятості.

Відкрила захід заступник директора-начальник відділу районної філії Лілія Царук. Вона відзначила, що проведення таких заходів сприяє ефективному підбору кадрів, оскільки роботодавець має змогу особисто поспілкуватися з потенційними кандидатами на робочі місця.

 

У рамках заходу районний керуючий ТОВ АТБ «Маркет» Валентина Гаркуша розповіла присутнім про підприємство, умови праці та заробітну плату. На даний час підприємство тільки розпочинає свою роботу, тому Валентина Андріївна наголосила присутнім, що хоче бачити в команді  активних, цілеспрямованих та працьовитих людей.

 

Захід пройшов у цікавій та змістовній формі, всі присутні яких зацікавили вакансії надали анкети для подальшого розгляду їхніх кандидатур на відповідні посади.  

Фахівці районної служби зайнятості впевнені, що міні-ярмарок принесе позитивні результати і роботодавцю в укомплектуванні кадрами підприємства, і громадянам, які шукають роботу.