З ювілейним Днем народження привітали директора Христинівського районного будинку дитячої та юнацької творчості Валентину Рачинську

  • 192

Є люди, зустріч із якими приносить особливу радість і задоволення. Поговоривши з такою людиною – ніби води нап’єшся з чистої криниці, станеш щедрішим, багатшим душею. У таких людей натхнені обличчя, які світяться внутрішнім промінням доброти та людської краси.

Саме такою цілеспрямованою, енергійною та безкомпромісною і, разом з тим, справедливо, доброзичливою, щирою, душевною та безмежно закоханою у свою педагогічну справу є директор Христинівського районного будинку дитячої та юнацької творчості – Валентина Рачинська.

В ці зимові лютневі дні, коли земля вкривається білим килимом та набирається сил для родючості, Валентина Іванівна святкує свій прекрасний ювілей.

З нагоди ювілейного дня народження, Валентину Іванівну привітали перший заступник голови Христинівської міської ради Володимир Валюк, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Маргарита Білецька та голова Христинівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Оксана Єременко. Учасники зібрання подякували іменинниці за мудрість, щедрість душі, велику відданість професії та побажали їй здоров’я на довгі літа, щастя, оптимізму, затишку, благополуччя та сімейного добробуту.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління, високий професіоналізм та з нагоди ювілейного дня народження Валентину Іванівну нагородили Грамотою Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації, Грамотою міської ради та відзнакою Христинівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України – медаллю «Педагогічний Олімп».