Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

  • 400

5 лютого 2021 року перший заступник голови Христинівської міської ради Володимир Валюк провів засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому розглядалися наступні питання:

  1. Про ситуацію на території територіальної громади Христинівської міської ради пов’язаної із виявленими випадками захворювання населення на «COVID-19».
  2. Про облік захисних споруд цивільного захисту на території територіальної громади Христинівської міської ради.
  3. Про перелік стаціонарних пунктів обігріву міста Христинівка для надання допомоги людям у період значного пониження температури повітря протягом 2020-2021 року.
  4. Про розгляд звернення відділу поліцейської діяльності №3 Уманського РУП Головного управління Національної поліції в Черкаській області щодо створення комісії для проведення перевірок з виявлення та встановлення фактів надання з порушенням вимог законодавства послуг з проживання або утримання людей похилого віку, осіб з інвалідністю та інших громадян групи ризику.
  5. Про організацію роботи оперативного чергового Христинівської міської ради, а також його дії у повсякденному режимі та у режимі надзвичайної ситуації
  6. Щодо розгляду листа т.в.о начальника Христинівського РС У ДСНС України у Черкаській області капітана служби цивільного захисту Запаско М. О.  до міського голови Христинівської міської ради Наконечного М. М. щодо укладення суб’єктами господарювання, підприємствами, установами та організаціями, незалежно від форм власності, договорів на постійне та обов’язкове аварійно-рятувальне обслуговування державними аварійно-рятувальними службами, відповідно до вимог ст. 133 Кодексу цивільного захисту України та «Переліку суб’єктів господарювання, галузей та окремих територій, які підлягають постійному та обов’язковому аварійно-рятувальному обслуговуванню на договірній основі» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.10.2016 року №763.
  7. Про розгляд усного звернення Головного лікаря КНП «ЦПМСД» Христинівської міської ради Калініної О. Л. до головуючого на  комісії ТЕБ та НС Валюка В. Г. щодо переселення внутрішньо переміщених осіб, які проживають в амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. К. Гребля КНП «ЦПМСД» Христинівської міської ради.

Членами комісії були розглянуті питання згідно порядку денного та з урахуванням їх обговорення комісією прийняті відповідні рішення.

Протокол додається