Спортивне життя Христинівської територіальної громади

  • 283

6 лютого 2021 року в приміщенні дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки «Олімп» пройшла відкрита першість Христинівської територіальної громади з кікбоксингу-WAKO.

У відкритті турніру взяли участь міський голова Микола Наконечний, перший заступник міського голови Володимир Валюк, заступник міського голови Олег Бричук, радник міського голови Василь Шеремета та директор Христинівської міської дитячо-юнацької спортивної школи Максим Лягоцький. Керівництво міської влади привітали спортсменів з початком змагань, подякували їм за пропаганду здорового способу життя та побажали цікавої безкомпромісної боротьби.

У змаганнях взяли участь 82 учасники різних вікових та вагових категорій з міста Христинівка та сіл Христинівської територіальної громади, а також сіл Кочубіївка (СК «Базис») та Паланка.

Турнір проходив відповідно до Правил спортивних змагань з кікбоксингу WAKO розділу Лайт-контакт, в особистому заліку за олімпійською системою з вибуванням після першої поразки. Склад суддівської колегії: головний суддя – Максим Лягоцький, помічники судді – вихованці ДЮСШ Денис Ткачук та Іван Коблик.

Розподілялись учасники за різними віковими та ваговими категоріями. Наймолодші учасники турніру Артем Ліліченко та Аліна Лягоцька (по 4 роки кожному) вибороли між собою бойову нічию. Вихованець ДЮСШ Владислав Безсмертний став кращим учасником змагань.

Багатьом юним спортсменам турнір дав змогу отримати перший досвід, проявити себе, виявити сильні та слабкі сторони як свої, так і суперників, зробити висновки та провести роботу над помилками.

Тож бажаємо нашим спортсменам міцного здоров’я, стійкості духу, нових здобутків та перемог!

За інформацією відділу освіти, культури, молоді та спорту