Комунальна служба та підрядні організації працюють над розчисткою Христинівської громади від снігу

  • 296

Фото без опису

Після погіршення погодних умов, в період з 29 січня по даний час, працівники Христинівського ВУЖКГ та підрядних організацій розпочали посилено працювати над розчищенням території Христинівської громади від снігу.

Головною метою комунальної служби за такої погоди – є створення безпечних умов для пересування автомобільного транспорту та жителів вулицями громади. Також проводяться роботи з посипання доріг, тротуарів та місць зупинок громадського транспорту. Задіяна спецтехніка.

У таких складних погодних умовах важливо об’єднувати зусилля всіх установ, сільськогосподарських підприємств, організацій та комунальної служби, а також жителів громади. Тому важливо, щоб христинівчани були обережними на вулицях та дотримувались правил паркування автотранспорту, щоб не ускладнювати доступ прибиральній техніці.

Фото без опису

Під час розчищення території Христинівської громади від снігу, керівництвом міської ради та старостами територіальної громади Христинівської міської ради було налагоджено співпрацю з сільськогосподарськими підприємствами, фермерськими господарствами та ФОПами з метою спільного вирішення даного питання.

Активну участь в розчищені доріг від снігу прийняли: ПрАТ «Зернопродукт МХП», ФГ «Бобрик», СТОВ «МАЯК-АГРО», КСП Ягубець, Черкаська дослідна станція Біоресурсів, СТОВ «Ліщинівське», керівник Руслан Алексійчук, с. Ліщинівка Юрій Бондар та Владисловас Лизденис, ФГ «Степівське», керівник Микола Трохимчук, ФГ «Голден», ФГ «Тіторенко В.М.», ТОВ «АФ» Орадівка», СТОВ «Розсішки», ТОВ «Черкаси Мілк», ТОВ «Кузьмина Гребля, СТОВ «Обрій», ДП ДГ «Христинівське», ФГ «Лора», Дослідно-селекційна станція, СТОВ «Верхнячка-Агро», Агротрейд «Базис», ФГ «Лора», Корпорація «Украгротех», ТОВ «АГРОТРЕЙДГРУП», СТОВ «Чайківське», ПП «Дніпро» с. Пеніжкове, ФЛП «Хутірець», ФГ «Оксамитове», Великосевастянівський ВУЖКГ, «Агровіт», ФГ  «РОМ», ФОП Мельник Тетяна Борисівна, ФОП Бойко В.Т., ФОП Дубовий В.М., ФОП Сімінський В.В., одноосібники Григорій Журба, Ігор Танчук, Михайло Маркович та Ревнюк Г.А.

Нажаль до цієї справи не долучилися: Вікторівський психоневрологічний інтернат в адміністративних межах села Вікторівка, а також СТОВ «Розсішки» та СТОВ «Верхнячка-Агро» в адміністративних межах сіл Заячківка та Орадівка.