САД: обмежень у русі державними дорогами Черкащини немає

  • 165

Станом на 6 годину 1 лютого проїзд дорогами державного значення Черкаської області забезпечено, обмежень у русі немає. Про це інформують у Службі автодоріг області.

У зв’язку з черговим посиленням снігопадів, дорожники Черкаської області продовжують працювати у посиленому режимі. Цієї ночі на автодорогах державного значення Черкаської області працювало 90 одиниць спецтехніки. Для недопущення утворення ожеледиці на дорогах, за добу використано більше 3000 тонн протиожеледної суміші.

Зважаючи на ускладнення погодних умов та посилення опадів, просимо водіїв утриматися від поїздок на час негоди для надання можливості роботи снігоприбиральної техніки та не створювати заторів на автодорогах.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до водіїв з проханням поступатися дорогою спецтехніці, по можливості найближчу добу обмежити користування автотранспортом та слідкувати за технічним станом автомобілів, особливо за станом шин.

Під час негоди ми рекомендуємо водіям, передусім великогабаритного транспорту, користуватися майданчиками для відстою, котрі розташовані вздовж державних автошляхів. На балансі Служб автодоріг країни їх близько 400.

Аби вам було зручніше відшукати їх у дорозі, вони відзначені на Google мапі: http://bit.ly/2WsAaZe

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах Черкаської області просимо звертатись на номер диспетчера Служби автодоріг: +380472714534, +380678093117 ЦІЛОДОБОВО.