ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

  • Переглядів: 235

Виконавчий комітет Христинівської міської ради повідомляє, що відповідно до рішення сесії Христинівської міської ради № 54-7-VII від 15 вересня 2020 року та у відповідності до витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про взяття  на облік безхазяйного нерухомого майна, 22.09.2020 року було взято на облік безхазяйне нерухоме майно, а саме:

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

  • Переглядів: 166

Христинівська міська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення проекту “ Детального плану частини кварталу житлової та громадської забудови в межах вул. Першотравнева – Аеродромна з метою зміни цільового призначення земельної ділянки з для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Першотравнева, 92-а на для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з метою розміщення об’єктів торгівлі в м. Христинівка Черкаської області ”, яка перебуває в приватній власності гр. Настича Миколи Миколайовича.

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

  • Переглядів: 208

Христинівська міська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення проекту “ Детального плану частини кварталу житлової та громадської забудови в межах вул. Першотравнева – П.Орлика – Р.Шухевича з метою розміщення магазину продовольчих та непродовольчих товарів по вул. Першотравнева, № 23/46 в м. Христинівка Христинівського району Черкаської області ”.

УВАГА! ДЕРЖПРАЦЯ ІНФОРМУЄ!

УВАГА! ДЕРЖПРАЦЯ ІНФОРМУЄ!

  • Переглядів: 130

Досягнення повної і продуктивної зайнятості неможливо без викоренення таких явищ як неформальна економіка та незадекларована праця. Ці явища не тільки обмежують можливості держави проводити сучасну соціальну політику у сферах освіти, охорони здоров’я, розвитку професійних навичок, зайнятості, соціального захисту та пенсійного забезпечення, вони сприяють створенню і існуванню недобросовісної конкуренції щодо тих суб’єктів господарювання, які у повному обсязі забезпечують виконання зобов’язань щодо сплати податків, охорони праці і соціального забезпечення працівників. Проблеми неформальної економіки і незадекларованої праці є однією із потужніших перешкод для України у забезпеченні гідної праці і високих темпів зростання.